kirkko_alttari_4.jpg

Tervetuloa Rautavaaran seurakunnan kotisivuille!

Rautavaaran seurakunnan kirkonkirjoihin liittyvät palvelut, kuten virkatodistusten kirjoittaminen on siirtynyt 1.6.2019 Ylä-Savon aluekeskusrekisteriin! Virkatodistukset tulee tilata sähköisen asioinnin -linkin kautta tai soittamalla tai lähettämällä sähköpostia Ylä-Savon aluekeskusrekisteriin.

lINKKI NETTIKIRKKOON

Yhteisvastuukeräykseen linkki (05.02.2021)
Yhteisvastuukeräys joudutaan poikkeustilanteen vuoksi toteuttamaan nyt alussa näin netin kautta. Linkistä pääset lahjoittamaan suoraa Rautavaaran seurakuntaan. Lahjoitus..

Sukkien ja lapasten neulojat (19.01.2021)
Diakoni Laila etsii Rautavaaralta sukkien ja lapasten sekä pipojen neulojia. Joulu 2021 on vuosi aikaa, mutta vuosi menee nopeasti. Joulukasseihin on ilo laittaa..

17.12.2020  Yhteisvastuun arpajaispalkintoja

Tapahtumakalenteri

Sanajumalanpalvelus + rippikoulutunnit (Sunnuntai  18.4.2021 10:00)
Toimittaa kh Juha Luukkonen, kanttori Matti Juntunen. Jumalanpalveluksen jälkeen rippikoulutunnit kirkossa.

Ehtoollisjumalanpalvelus (Sunnuntai  25.4.2021 10:00)
Toimittaa kh Juha Luukkonen, kanttori Terttu Luukkonen.