Diakonia

Perjantaisin klo: 9.00-11.00
Tulimäentie 11
Laila Kajava

Avustusasiakkaita otetaan vastaan diakoniatoimistossa ajanvarauksella.
Varminta on sopia tapaamisesta soittamalla etukäteen diakonin numeroon 040-824 0812.

Diakoniatyö on kristilliseen rakkauteen perustuvaa palvelua, jonka tarkoitus on etsiä erityisesti heitä, jotka jäävät muun avun ulkopuolelle.

EU-elintarvikkeita jaetaan vielä seurakunnan diakoniatyön kautta. Soita diakoni Lailalle ja kysy kuinka saat omasi noudettua näin korona aikaan tai sovi kuljetus jos et pääse itse noutamaan. Voit myös laittaa sähköpostia: laila.kajava@evl.fi.

Diakonin luokse voit tulla vaikka vain juttelemaan jos sinua on kohdannut esimerkiksi suuri suru, iloinen tapahtuma tai haluat vain keventää taakkaasi hartioilta. Kaikki keskustelut käydään luottamuksellisesti. Voit tarvittaessa sopia vaikka diakoni Lailan kotikäynnille, mutta koska tämä korona rajoittaa jonkin verran meidän elämää, varmistamme kuitenkin ensin että emme ole flunssaisia. Elämän tulee jatkua kuitenkin tämän pandemian aikana ja muistamme rukoilla Jumalan siunausta kaikkiin tapaamisiin ja tilaisuuksiin. Yritetään yhdessä jaksaa eteenpäin Jumalan armossa ja huolenpidossa.

UUTISIA:

Vuoden 2021 aikana käynnistellään kerhotoimintoja jos Covid-19 eli koronan rajoituksissa ei tule muutoksia. Kerhoista tiedotetaan hyvissä ajoin ennen niiden aloittamista. Ja mitä kerhoja on tulossa, niistä myöhemmin lisää.

IKÄIHMISTEN KERHOTOIMINTA

Kevään 2020 seurakuntakerhokokoontumisten lahjoituksista kertyi tuottoa 230€ Thaimaan kummilapsityön tukemiseen. Kiitos kaikille lahjoittajille ja seurakuntakerhoihin osallistuneille!

SEURAKUNTAKERHO PERUTTU SYKSYLLÄ 2020 KORONATILANTEEN VUOKSI!