Diakonia

Diakonin toimisto on nyt muuttanut seurakuntataloon. Käynti on takapihan kautta. Koronarajoituksen vuoksi toimisto on suljettu. Yhteydenpito puhelimitse tai sähköpostilla.

Kaikki sukkien ja lapasten neulojat!
On ilo saada kiittää niitä henkilöitä, jotka jo osallistuvat sukkien ja lapasten neulontaan. Aiemmin ilmoitin Yhteisvastuukeräyksen arpajaisten tarvitsevan neulottuja tuotteita, niitä tarvitaan edelleen. Arpajaisia kun voidaan jos mahdollista, pitää useampia.
Kohteena neulotuille tuotteille on vuoden 2021 joulu. Vaikka jouluun on aikaa, toivoisin että saisimme diakoniatyölle villasukkia ja lapasia ym, joita saamme sitten jakaa jouluna. On niin monia varpaita joita talven pakkasilla paleltaa, ja siksi heille sukat ovat mieluinen lahja. Miesten kokoja tarvitaan. Ja kyllä se näin kevät-talvikin saa varpaat kylmiksi, ja sukkien menekki taattua edelleen. Kiitos etukäteen.

Diakoni Laila toivottaa Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta kaikille Rautavaaralaisille!

Koronatiedote:
DIAKONIN VASTAANOTTO SULJETTU AJALLA 24.12.2020-22.01.2021
YHTEYDENOTOT AINOASTAAN PUHELIMITSE TAI SÄHKÖPOSTILLA YLLÄMAINITTUNA AIKANA.

Diakoni ottaa vastaan toimistolla perjantaisin klo: 9.00-11.00. Puhelimitse voit olla yhteydessä sekä sähköpostilla.

Kaikki kokoontumiset on peruttu ajalla: 2.12.2020-1.1.2021. Kirkolliset toimitukset voidaan pitää. Tämä ohjeistus on tullut Aluehallintovirastolta sekä Kuopion hiippakunnan piispalta.
Tämä on valitettavaa mutta minun on diakoniatyössä noudatettava ylemmiltä tahoilta tullutta ohjeistusta. Jumala siunatkoon meitä kaikkia täällä Suomessa ja Rautavaaralla.
Laila, diakoni

Diakoniatoimisto on seurakunnan toimistolla
Tulimäentie 11

DIAKONIN YHTEYSTIEDOT JA TIETOA DIAKONIATYÖSTÄ

Diakonia päivystys:
Perjantaisin klo: 9.00-11.00
Tulimäentie 11
Laila Kajava

Avustusasiakkaita otetaan vastaan diakoniatoimistossa ajanvarauksella.
Varminta on sopia tapaamisesta soittamalla etukäteen diakonin numeroon 040-824 0812.

Diakoniatyö on kristilliseen rakkauteen perustuvaa palvelua, jonka tarkoitus on etsiä erityisesti heitä, jotka jäävät muun avun ulkopuolelle.

EU-elintarvikkeita jaetaan vielä seurakunnan diakoniatyön kautta. Soita diakoni Lailalle ja kysy kuinka saat omasi noudettua näin korona aikaan tai sovi kuljetus jos et pääse itse noutamaan. Voit myös laittaa sähköpostia: laila.kajava@evl.fi.

Diakonin luokse voit tulla vaikka vain juttelemaan jos sinua on kohdannut esimerkiksi suuri suru, iloinen tapahtuma tai haluat vain keventää taakkaasi hartioilta. Kaikki keskustelut käydään luottamuksellisesti. Voit tarvittaessa sopia vaikka diakoni Lailan kotikäynnille, mutta koska tämä korona rajoittaa jonkin verran meidän elämää, varmistamme kuitenkin ensin että emme ole flunssaisia. Elämän tulee jatkua kuitenkin tämän pandemian aikana ja muistamme rukoilla Jumalan siunausta kaikkiin tapaamisiin ja tilaisuuksiin. Yritetään yhdessä jaksaa eteenpäin Jumalan armossa ja huolenpidossa.

UUTISIA:

Vuoden 2021 aikana käynnistellään kerhotoimintoja jos Covid-19 eli koronan rajoituksissa ei tule muutoksia. Kerhoista tiedotetaan hyvissä ajoin ennen niiden aloittamista. Ja mitä kerhoja on tulossa, niistä myöhemmin lisää.

IKÄIHMISTEN KERHOTOIMINTA

Kevään 2020 seurakuntakerhokokoontumisten lahjoituksista kertyi tuottoa 230€ Thaimaan kummilapsityön tukemiseen. Kiitos kaikille lahjoittajille ja seurakuntakerhoihin osallistuneille!

SEURAKUNTAKERHO PERUTTU SYKSYLLÄ 2020 KORONATILANTEEN VUOKSI!