Diakonia

Diakoniatoimisto on seurakunnan toimistolla, Tulimäentie 11.

DIAKONIN YHTEYSTIEDOT JA TIETOA DIAKONIATYÖSTÄ

Diakoniatoimisto on suljettu 17.7.-12.8.2020.

Diakoni on tavattavissa lähinnä maanantaisin klo 12.00-14.00. Varminta on sopia tapaamisesta soittamalla etukäteen diakonin numeroon 040-8240812.

Diakoniatyö on kristilliseen rakkauteen perustuvaa palvelua, jonka tarkoitus on etsiä erityisesti heitä, jotka jäävät muun avun ulkopuolelle.

Diakoniin voit ottaa yhteyttä esim. äkillisessä elämän kriisissä, yksinäisyyden tai taloudellisen ahdingon puristuksessa, halutessasi pohtia hengellisiä kysymyksiä tai muuten keskustella luottamuksellisesti.

UUTISIA:

Maksuton asiointiapu välttämättömiin kauppa- ja apteekkiasiointeihin yli 70 -vuotiaille on päättynyt Suomen hallituksen kumottua poikkeuslain.

VÄHÄVARAISIMMILLE TARKOITETUT EU -ELINTARVIKKEET::

Mikäli tarvitset EU-elintarvikeapua, toimi seuraavasti:

1.) Soita diakonille puh. 040-8240812 tai jätä yhteydenottopyyntö diakonin sähköpostiin marjo.kyllonen@evl.fi.

2.) Kerro diakonille mitä elintarvikkeita tarvitset, perheesi jäsenten lukumäärä ja sovi diakonin kanssa siitä miten EU -elintarvikekassi tavoittaa sinut.

IKÄIHMISTEN KERHOTOIMINTA

Kevään 2020 seurakuntakerhokokoontumisten lahjoituksista kertyi tuottoa 230€ Thaimaan kummilapsityön tukemiseen. Kiitos kaikille lahjoittajille ja seurakuntakerhoihin osallistuneille!

Ikäihmisille tarkoitetun seurakuntakerhon syksyn 2020 tilanteesta tiedotetaan syksyn tullen.