Kirkolliset toimitukset

Kaste, häät ja hautajaiset ovat elämämme tärkeitä hetkiä, jotka jäsentävät elämänkaartamme ja muodostuvat käännekohdiksi, vahvoiksi muistoiksi. Kristittyinä haluamme kastaa lapsemme, polvistua alttarille ja saada siunauksemme liitollemme sekä saattaa lähimmäisemme kauniisti lepoon. Kotiseurakuntasi elää rinnallasi elämäsi tärkeissä hetkissä.

Toimitukset ovat perheen ja ystävien yhteisiä tapahtumia, ja samalla pyhinä toimituksina osa koko seurakunnan jumalanpalveluselämää. Jo ennen varsinaista toimitusta on hyvä tavata pappi. Tapaaminen antaa mahdollisuuden keskustella ja sopia käytännön järjestelyistä.

Papin tavoittaa numerosta 0207 218 421 ja kanttorin numerosta 0207 218 424, voit varata ajan myös soittamalla kirkkoherranvirastoon puh. 0207 218 420 sen aukioloaikoina.

Ota yhteyttä: