Musiikkityö

Musiikkityön tavoitteena on seurakuntalaisten osallistumisen ja mukanaolon vahvistaminen monenlaisessa musiikkitoiminnassa, jumalanpalveluksissa sekä muissa seurakunnan tilaisuuksissa ja toiminnassa.

MUSIIKKITOIMINTAA

Kirkkokuoro kokoontuu torstaisin vesperin jälkeen klo.18.30. Laulamme sekä uudempaa että vanhempaa eri tyylilajien kirkkomusiikkia. Kuorolaisten määrä on vakiintunut n.15 laulajaan ja uudet kuorolaiset ovat tervetulleita mukaan!

Pajarinteen virsituokiossa pääset laulamaan toivevirttäsi tai tutustumaan vieraammaksi jääneeseen virteen.

Seurakunnassa kokoontuu myös periodi luontoisesti erilaisia lauluryhmiä. Jos olet kiinnostunut tuomaan musiikillisen osaamisesi seurakuntamme musiikkielämään (niin soitto kuin laulu), ota rohkeasti yhteyttä kanttoriin!

.

Tervetuloa mukaan seurakunnan musiikkielämään!

Kanttori Janne Saarelainen 0207 218 424

janne.saarelainen@evl.fi