Musiikkityö

Musiikkityön tavoitteena on seurakuntalaisten osallistumisen ja mukanaolon vahvistaminen monenlaisessa musiikkitoiminnassa, jumalanpalveluksissa sekä muissa seurakunnan tilaisuuksissa ja toiminnassa.

MUSIIKKITOIMINTAA

Kirkkokuoro kokoontuu torstaisin vesperin jälkeen klo.18.30. Laulamme sekä uudempaa että vanhempaa eri tyylilajien kirkkomusiikkia. Kuorolaisten määrä on vakiintunut n.15 laulajaan ja uudet kuorolaiset ovat tervetulleita mukaan!

Pajarinteen virsituokiossa pääset laulamaan toivevirttäsi tai tutustumaan vieraammaksi jääneeseen virteen.

Seurakunnassa kokoontuu myös periodi luontoisesti erilaisia lauluryhmiä. Jos olet kiinnostunut tuomaan musiikillisen osaamisesi seurakuntamme musiikkielämään (niin soitto kuin laulu), ota rohkeasti yhteyttä kanttoriin!

Musiikkitapahtumat

To 23.11. klo.19.00 Lasse Heikkilän "Suomalainen messu"-konsertti kirkossa. Esiintymässä Ylä-Savon Pelimannit ja lauluryhmä sekä Rautavaaran kirkkokuoro ja Varpaisjärven Nais- ja Mieslaulajat. Vapaa pääsy. Ohjelma 5€.

Su 3.12. klo.13.00 Savolaisen Osakunnan Laulajien Seimi- konsertti. Konsertissa kuulaan tunnelmallisia joululauluja eri aikakausilta. Vapaa pääsy. Ohjelma 10€.

Tervetuloa mukaan seurakunnan musiikkielämään!

Kanttori Janne Saarelainen 0207 218 424

janne.saarelainen@evl.fi