Kuulen taivaan tiukujen soivan -joulukonsertti

Jaana Pöllänen laulu, Ville Uusitalo piano/kosketinsoittimet

Kuulen taivaan tiukujen soivan -joulukonsertti

Sunnuntaina 3. joulukuuta klo 18, Rautavaaran kirkossa

Laulaja Jaana Pölläsen konsertti kutsuu päästämään irti maailman kiireestä, melskeestä sekä arjen vaatimuksista ja laskeutumaan joulun sanoman äärelle kirkkoon, ensimmäisenä Adventtisunnuntaina.

Savolais-karjalainen, lempeän hersyvä, monelle vuoden 2000 tangoprinsessan tittelistäkin tuttu, Jaana Pöllänen kutsuu yhdessä Rautavaaran seurakunnan kanssa viivähtämään kirkkoon.

Ensi vuonna 30-vuotista päätoimista laulajanuraansa juhliva taiteilija, tulkitsee yhdessä kitaristi-pianisti-miehensä Ville Uusitalon kanssa herkästi ja voimallisesti joulun lauluja. Ohjelmistossa on tietenkin vanhoja koskettavia klassikoita, kuten Taas kaikki kauniit muistot ja En etsi valtaa loistoa. Laulelmallinen konsertti johdattaa lapsuuden joulun tunteisiin ja tuoksuihin sekä ensimmäisen joulun ihmeeseen, jonka valo kantaa vielä tänäkin päivänä. Kaikissa lauluissa soi joulun puhdas pyhyys. Taivas sylissäni, Tulkoon joulu, Betlehemin yö. Musiikin lomassa kuullaan laulujen mielenkiintoisia taustahistorioita ja tietenkin lauletaan myös yhdessä!

Konserttiin on vapaa pääsy. Käsiohjelma maksaa 10€, tuotto seurakunnan musiikkityölle, konserttikulujen kattamiseen.

• Musiikki Musiikki