Uutislistaukseen

Diakonin haku 2022

1.7.2022 06.33

Rautavaaran seurakunnassa on haettavana

DIAKONIATYÖNTEKIJÄN VIRKA

 

Rautavaaran seurakunta hakee täysiaikaista, vakinaista diakonian viranhaltijaa. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Viran pätevyysvaatimuksena on kirkkohallituksen päätöksen nro 141 mukainen diakonian virkaan kelpoistava tutkinto. Valitun tulee olla konfirmoitu evankelis-luterilaisen kirkon jäsen ja hänen on esitettävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 § 2 mom. mukainen rikosrekisteriote. Virassa noudatetaan palkkaluokkaa 502 ja kirkon virka- ja työehtosopimusta. Virkaan sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Rautavaaran seurakunta tarjoaa työntekijöilleen vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, sekä jokaisella seurakunnan työntekijällä ylläpidetään ensiapuvalmius, hygieniapassi ja työturvakortti.

Rautavaaran seurakunta työllistää viisi työntekijää; kirkkoherran, kanttorin, diakonian viranhaltijan, talouspäällikön ja haudankaivaja-talonmiehen. Pienessä työyhteisössä osallistutaan työtehtäviin yli työalarojen. Yhteistyötä tehdään aktiivisesti myös kunnan, vapaaehtoisten ja järjestökentän kanssa. Diakoniatyöntekijä ja kanttori vastaavat yhteistyössä seurakunnan lapsityöstä, tiedotuksesta ja avustavista toimistotehtävistä. Rippikoulutiimi koostuu kirkkoherrasta, kanttorista ja diakoniatyöntekijästä. Heistä jokainen osallistuu rippileirille niin opetustehtäviin kuin käytännön työhön.

 

Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä, MS Office-ohjelmien ja sosiaalisen median peruskäyttöä.

Tehtävässä vaaditaan rikostaustaote, joka perustuu Lakiin lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002)

 

Tiedustelut: kirkkoherra Juha Luukkonen puh 040 829 6171

Hakuaika: 1.7. - 14.8.2022

Vapaamuotoiset hakemukset: 

juha.luukkonen@evl.fi