Uutislistaukseen

KIITOKSEMME YHTEISVASTUUN VAPPUTORI -PÄIVÄSTÄ!

Lämpimät kiitoksemme Yhteisvastuu-Vapputorin 2024 toimintaan osallistuneille, lahjoittajille, yrityksille ja yhteisöille sekä vapaaehtoisille!

Vapputorin 1.5.2024 tuotto kulujen jälkeen oli 3.037,85 euroa. Tästä summasta 20 % jää paikkakunnalle nuorten vapaa-ajan toiminnan mahdollistamiseen vapaaehtoistemme kanssa esim. retkeillen lähialueilla ja luonnossa, tutustumalla kulttuuriin tai uusiin harrastusmahdollisuuksiin. Tuotolla tuetaan myös vähävaraisia perheitä lasten harrastusmenoissa. Lopullinen YV-keräyksen tuotto selviää keräysvuoden päätyttyä vuonna 2025.

Tapahtuma ja sen tuotto ei olisi ollut mahdollista ilman rautavaaralaisten yhteen hiileen puhaltamista ja paikallisia ahkeria yrittäjiä ja muita toimijoita. Siksi iso kiitos myös yrittäjille ja yhteisöille: Huotari Ahti, Karmitsa Oy, Maanrakennusurakointi Lauri Keinänen, Maansiirto Korkalainen Oy, Metsurityö Aimo Korkalainen, Nuorisokeskus Metsäkartano, Rautavaaran Fysioterapia/Ritva Kolehmainen, Rautavaaran kunta, Rautavaaran Metsänhoitoyhdistys, Sattuman Kaappa, Savon Rakennusporukka Oy, SeVe Tiimi Oy, Stora Enso Oyj/Rautavaara, Toivanen Antti, Tulilyhty Oy !

KIITOKSET MUKANA OLLEILLE JA TAIVAAN ISÄLLE!

Vaikka rätkisi räntää ja rakeita,
säilyy sydämessä toivo ja sen takeita.
Katso muuttolintuja:
kuinka ne läpi myrskyjen entävät
perille Pohjolan airueena lentävät.
Ei porukasta unohdeta mekään ketään,
niin hyvästä totta yhdessä tehdään
!”

Kaunista ja hyvää alkavaa kesää kaikille,
siunauksin Yhteisvastuutiimi/Rautavaaran srk

7.5.2024 13.34