Kirkon diakonia -logo.

Diakonia

EU-elintarvikkeita jaetaan seurakunnan toimistolta maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9 -11 ja 12 - 14.

Diakoniaan liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä seurakunnan kirkkoherraan Juha Luukkoseen.

Ikäihmisten kerhotoiminta

Kevään 2020 seurakuntakerhokokoontumisten lahjoituksista kertyi tuottoa 230€ Thaimaan kummilapsityön tukemiseen. Kiitos kaikille lahjoittajille ja seurakuntakerhoihin osallistuneille!

SEURAKUNTAKERHO kokoontuu syksyllä 2021 parillisten viikkojen keskiviikkona klo 9 - 10.30 seurakuntatalolla. Kerhon vetäjinä toimivat kanttori Matti Juntunen p. 0400481690 ja Sari Ahonen p. 0458771577. Seurakuntakerho on toistaiseksi tauolla 28.2.2022 saakka.

Rautavaaran seurakunnan lähetit maailmalla

Rautavaaralaislähtöinen Teija Lievonen työskentelee Angolassa Suomen Lähtysseuran lähettinä.

Teijan esittelyvideo:

Rautavaaran nimikkolähetti Teija Lievonen

Angola - Suomen Lähetysseura (suomenlahetysseura.fi)

Nimikkolähettimme Roy Rissanen on toiminut MAF ry:n lähetyslentäjänä vuodesta 1993. Rautavaaran seurakunta tukee Roy Rissasen työtä, jota hän tällä hetkellä tekee Liberiassa.

Sirpa ja Roy Rissanen - MAF Suomi

Merja Kramsu on ELY ry:n lähettinä työskentelemässä Inkerin kirkon hyväksi Venäjällä.

Evankelinen lähetysyhdistys ELY ry (evankeliset.net)

Tulimäentie 11
73900 Rautavaara