Rautavaaran kirkon urut

Musiikkitoimintaa

Kirkkokuoro kokoontuu keskiviikkoisin klo 18 seurakuntatalolla. Uudet kuorolaiset ovat tervetulleita mukaan!

Pajarinteen virsituokiossa lauletaan toivevirsiä ja hengellisiä lauluja. Syksyllä 2022 ensimmäinen kokoontuminen pe 28.10, 25.11, 16.12. klo 13 Pajarinteen vanhalla kerhohuoneella.

Konserteista ja muista musiikkitapahtumista ilmoitetaan tapahtumakalenterissa ja Rautavaaran seurakunnan Facebook -sivuilla.

Jos olet kiinnostunut tuomaan ideoitasi tai osaamistasi seurakuntamme musiikkielämään ja jumalanpalveluksiin, ota rohkeasti yhteyttä kanttoriin.

Lapsikuorosta kiinnostuneet olkaa yhteydessä, kuoro alkaa syksyllä jos laulajia saadaan tarpeeksi kokoon.

Hae virsikirjasta

Virren numero

Sanahaku

Haulla siirryt Virsikirjasivustolle.