Lapsityö

Perhekahvila on kohtaamispaikka alle kouluikäisille ja heidän vanhemmilleen tiistaisin klo 16 - 18 seurakuntatalon alakerran kerhohuoneella. Perhekahvila sisältää leikkiä, vapaata yhdessäoloa ja pientä tarjoilua sekä askartelua. Ei ilmoittautumista, voit tulla mukaan silloin kun perheellesi parhaiten sopii. Ohjaaja Sonja Ahonen.

Koko perheen tapahtumat kaikenikäisten lasten perheille syys- ja kevätkaudella. Perheiden syyspäivän 2022 ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Leivontakerhot 2 - 5 -luokkalaisille keskiviikkoisin. Aikataulut on suunniteltu lasten koulupäivien ja koulukyytien toimivuuden mukaan. Sonja-ohjaaja noutaa kerholaiset koululta. Kerho pidetään seurakuntatalolla kerhohuoneella ja keittiöllä. Ohjaaja saattaa koulukyytiin lähtevät lapset linja-autolle. Lisätiedot Sonja Ahonen puh. 040 663 0333.

Tapahtumailmoitukset myös Rautavaaran seurakunnan Facebook -sivuilla.

Tulimäentie 11
73900 Rautavaara

Vapaapäivät ma ja ti. Vuosivapaa 1.7. - 31.7.2022 Virkavapaa 1.8.2022 - 31.1.2023 Toimituskanttori: Terttu Luukkonen