Lapsityö

Perhekahvila on kohtaamispaikka alle kouluikäisille ja heidän vanhemmilleen keskiviikkoisin klo 16 - 18 seurakuntatalon alakerran kerhohuoneella. Perhekahvila sisältää leikkiä, vapaata yhdessäoloa ja pientä tarjoilua sekä toimintatuokion(musiikkia, askartelua yms.) Ei ilmoittautumista, voit tulla mukaan silloin kun perheellesi parhaiten sopii. Perhekavilassa mukana Sonja Ahonen ja Matti Juntunen.

Koko perheen tapahtumat kaikenikäisten lasten perheille syys- ja kevätkaudella. Keväällä 2022 järjestetään pizzailta ke 20.4. klo 16 alkaen seurakuntatalolla.

Leivontakerhot 2 - 5 -luokkalaisille keskiviikkoisin. Aikataulut on suunniteltu lasten koulupäivien ja koulukyytien toimivuuden mukaan. Lisätietoja syksyn ryhmäjaoista ja aikatauluista Sonja Ahonen p. 0406630333.

Tapahtumailmoitukset myös Rautavaaran seurakunnan Facebook -sivuilla.

Tulimäentie 11
73900 Rautavaara